Info

Stockholms Amatör Förening

Information

Kontakta oss

Motioner till årsmötet skall vara inskickade till huvudstyrelsen innan den 7:e Januari varje år. Detta för att styrelsen skall ha tid att bereda motionerna i god till årsmötet.


Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter.

De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om vår integritetspolicyn så hittar du den här:

http://stockholm-amator.com/Info/Integritetspolicy.pdf

info@stockholm-amator.com

Om du skickar ett mail till

info@stockholm-amator.com

så godkänner du att vi sparar dina uppgifter som du mailar till oss.

Föreningen var en av initiativtagarna till dagens riksidrottsförbund, och var en av de starkaste förespråkarna för svenska deltagare i olympiska spel. Föreningen sände även Sveriges förste olympier, stockholmaren Henrik Sjöberg, till de första moderna olympiska spelen i Athen 1896.


Sedan dess har föreningen levererat flertalet olympiska medaljörer, bl.a. blev vår medlem Bertil Rönnmark olympisk mästare i gevärsskytte i Los Angeles 1932. Stockholms Amatör Förening har alltid haft en bredd inom aktiviteterna, med många olika idrotter på programmet. Detta visas väl av att föreningen haft världsmästare och världsnamn i så skilda sporter som; skytte, curling, konståkning, bågskytte mm. Det är förmodligen p.g.a. av denna bredd som föreningen har behållit sin livsstyrka genom alla år.


Dagens amatörförening har tre huvudsakliga sektioner; Gevärsskytte, Idrott och Pistolskytte. Dessutom har föreningen en kommitté för svartkrutsskytte.